SELECTEER EEN CATEGORIE:

Moederdag

Sieraad voor Moederdag

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je vrouw, vriendin, moeder, zus, dochter of vriend, het vinden van het perfecte cadeau voor haar kan gemakkelijker zijn dan je denkt. Als het gaat om cadeau-idee├źn voor vrouwen - en mama's in het bijzonder - kijk dan snel op deze pagina vol met mooie sieraden.

Vrouwen en sieraden

Het is algemeen bekend dat vrouwen van sieraden houden. Wanneer dit precies begon, is moeilijk vast te stellen. De geschiedenis laat ons zien dat vrouwen vaak iets om hun nek, armen, oren of vingers dragen. En wat het ontwerp ook moge zijn, vrouwen zullen zich altijd aangetrokken voelen tot mooie sieraden.

Assortiment

We hebben zowel hangers voor kersverse mama's, alsook familiekettingen waar de namen van de gehele familie in kunnen worden gegraveerd. Ook hebben we speciale moeder-dochter-hangers die de bijzondere band tussen moeder en dochter symboliseren. Naast deze hangers en kettingen hebben we ook bedels die aan een bedelarmband bevestigd kunnen worden.

Bijzonder en persoonlijk

Wat je ook zoekt, op deze pagina vind je hele bijzondere en persoonlijke sieraden die speciaal gemaakt zijn voor mama's, vriendinnen of zussen. Laat het sieraad graveren bij Names4ever en geef je eigen betekenis aan jouw unieke hanger, armband of ketting! Onze hoogwaardige sieraden zijn gemaakt van 925 Sterling zilver of 14 karaat goud. De sieraden worden stuk voor stuk zelf gemaakt in ons eigen atelier wat de kwaliteit waarborgt.

Vanaf het moment dat je bestelt, duurt het 3 tot 5 werkdagen alvorens jij je bestelling huis hebt. Bestel vandaag nog!