SELECTEER EEN CATEGORIE:

Monogram ketting met jouw initialen

Een monogram ketting met jouw initialen, letter ketting, is er in het zilver en in het goud. De zilveren monogram ketting met jouw initialen worden gemaakt van het eerste gehalte zilver en de monogram ketting met initialen wordt gemaakt van 14 karaats goud en een dikte van 0,4 mm. Er zijn ook verschillende soorten vormen en maten. Bij names4ever hebben we van alles wat jij zoekt! Wil jij een grote ronde monogram ketting van zilver met drie initialen erin, dan kan dat. Het zou ook zo kunnen zijn dat jij op zoek bent naar een mooie, 14 karaats gouden monogram ketting met je initialen in een ovale vorm van 37 x 30 mm? Die hebben wij bij names4ever ook voor jou. De monogram ketting met jouw initialen zijn van groot tot klein, met of zonder bewerkte rand, of in het rond of in het ovaal. Er zijn ook monogram kettingen van zilver met diverse bewerkte en sierlijke randen en dezelfde soorten en maten hebben we uiteraard ook in het goud voor jou. Jouw monogram ketting met jouw initialen hebben wij bij names4ever zo met veel plezier gemaakt.

Monogram initialen hanger.

Je kunt ook nog kiezen voor een monogram initialen hanger van zilver of goud waarin je jouw uitgekozen letters kan laten zetten met in de rand de mogelijkheid tot zes namen. Het is geweldig om een monogram initialen ketting te dragen van zilver of goud met daarin de initialen van je kinderen en dan kun je er ook nog kiezen voor de ovale initialen ketting. Bij deze ketting met initialen kunnen de namen van bijvoorbeeld de kinderen in de rand van het monogram gegraveerd worden. Zo heb je een schitterende unieke ketting van zilver of goud met namen en het initiaal waar jij voor kiest. Deze monogram initialen ketting is ook prachtig om cadeau te geven aan bijvoorbeeld oma. Zij zal het fantastisch vinden om met een initialen ketting om haar hals te pronken, waar de letters van haar kleinkinderen in staan. Een letter ketting van zilver is tijdloos en altijd mooi om te combineren daarentegen geeft een ketting met initialen van goud weer net dat chique tintje voor bij die klasse out-fit op dat feestje! Hoe je het ook dragen wilt, jij bent altijd het middelpunt met één van deze monogrammen met jouw uitgekozen letters !

Letter ketting.

Ben jij op zoek naar dat leuke, unieke, verrassende cadeau voor jouw geliefde? Dan is een letter ketting van zilver of goud wel een heel bijzonder cadeau. Het is toch schitterend als jouw geliefde een ketting draagt met de letter van jouw naam erin. Kettingen met bijvoorbeeld gouden letters zijn nog steeds helemaal in en volop in trek als het om de liefde gaat. Als jij een bijzonder kostbaar cadeau wilt geven, kies dan voor één van onze gouden letters. Een ketting met een letter van zilver is natuurlijk ook heel hip! Een zilveren letter ketting is er ook in verschillende soorten en maten. Geef de juiste letter aan ons door en wij maken een bijzondere, smaakvolle letter ketting voor jou waar je niet om heen kunt! Jong of oud, man of vrouw, kind of volwassen, iedereen kun je blij maken met een letter ketting van names4ever. Wij zullen voor jou de mooiste letter ketting maken die je jezelf maar kunt bedenken.

Letter hanger.

Een ketting met een letter hanger van het eerste gehalte zilver of van 14 karaats goud staat heel elegant. Het is heel schattig om de letter van je kindje om je hals te dragen of misschien wil jij liever de letter van je geliefde om je hals, zodat je hem/ haar altijd bij je draagt. Het is natuurlijk heel mooi om verliefd te zijn en om dat nog mooier te maken kunnen jullie elkaars gouden of zilveren letter hanger dragen. Met letter sieraden kun je bijna iedereen blij maken. Het maakt niet uit hoe oud je bent, een letter hanger past bij iedereen. Wanneer iemand je heel dierbaar is kun je die persoon een gouden letter hanger cadeau geven. Laat ons weten welke letter het moet worden en wij maken een letter hanger voor jou met een vleugje persoonlijkheid. Misschien wil jouw dochter een zilveren letter hanger voor haar verjaardag of heeft jouw neefje net zijn zwemdiploma gehaald en vind hij een hanger met zijn letter van zilver het leukste cadeau wat hij zich maar kan wensen. Dan wil je die kleine dreumes toch heel blij maken! Bestel je mooiste letter hanger in het goud of in het zilver bij names4ever en wij zullen je zeker niet teleur stellen. Om jouw cadeau compleet te maken kun je bij ons ook nog een bijpassende ketting bestellen.

Letter bedel.

Gouden letters of zilveren letters? Met een letter bedel van names4ever zit je altijd goed. Draag jij graag goud ? Dan zal je kiezen voor een 14 karaats gouden letter bedel voor aan jouw prachtige gouden armband. Ben jij meer van het zilver ? Dan kies je uiteraard voor een zilveren letter bedel. Je kunt een gouden of zilveren letter bedel kiezen met een betekenis. Bijvoorbeeld met de eerste letter van je kindje of de eerste letter van de naam van je partner. Je kunt ook met deze letter bedels een hele naam vormen, je hebt dan wel wat meer letter bedels nodig maar, je armband is gelijk goed gevuld! Natuurlijk is het ook geweldig om een gouden of zilveren letter bedel cadeau te geven aan iemand die jarig is of aan een pas bevallen moeder. Het makkelijke daaraan is dat je niet persé hoeft te weten hoe een naam gespeld moet zijn. De eerste letter voor een gouden of zilveren letter bedel is al genoeg! De letter bedel van goud of van zilver is heel goed te bevestigen met een makkelijke karabijn sluiting.

Korte levertijd en geen verzendkosten.

Als je je bestelling plaatst, gaan we je gouden of zilveren letter bedel maken en binnen vier werkdagen verlaat je bestelling ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je zult je bestelling vervolgens één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!

Lage prijs voor zilveren monogram hangers van super kwaliteit.

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij een zilveren monogram hanger van een prima kwaliteit. Al onze monogram hangers zijn mooi afgewerkt  en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel de zilveren monogram vandaag nog!
Natuurlijk bij names4ever, dé specialist in zilveren sieraden!