SELECTEER EEN CATEGORIE:

Kraamkado van zilver en goud

Een geboorte! Bij zo'n prachtige gebeurtenis hoort een mooi en blijvend kraamkado. Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben de ruimstee keuze voor jou om een persoonlijk kraamkado te laten maken. Onze sieraden zijn tijdloos en een luxe kraamkado. De ontvanger van het kraamkado dat jij bij ons met zorg uitzoekt zal verrast en super blij zijn met dit liefdevolle geschenk. Het kraamkado kan zoveel emotie verwoorden.

Babyhanger of bedel als kraamkado

Een in het oog springend kraamkado is een hanger aan een ketting! Wat dacht je van één van onze babyhangers als kraamkado. Het ouderwetse kinderkopje maar dan in een nieuw en modern jasje! Er zijn verschillende afbeeldingen waar je uit kan kiezen en dan is er nog de mogelijkheid om er een naam en een datum in te laten zetten. Het persoonlijker kraamcadeau is er toch niet? Heb je liever een bedel dan niet getreurd want we hebben ook ruime keus uit baby bedels. De baby bedels zijn voorzien van een mooie karabijnhaak waarmee je zelf heel makkelijk jouw bedel aan een ketting of armband kan hangen. Zowel in zilver als in goud, geef maar door waar jij of zij het meest van houdt! Wij maken het voor je!

Familiehanger

Vind je het leuker om de hele familie op het kraamkado vast te leggen? Of heeft het gelukkige stel een tweeling, drieling of zelfs een vierling gekregen? Dan zijn onze familiehangers het perfecte kraamkado voor jou om te geven! Deze hangers zijn groter van formaat en in verschillende uitvoeringen te bestellen! Er is de mogelijkheid om twee tot zes namen hier in deze hangers te laten zetten. Dit is een typisch kraamkado dat van generatie op generatie doorgegeven kan worden en dat altijd een mooie herinnering blijft. Doordat deze sieraden tijdloos zijn passen ze altijd in het modebeeld.

Modern kraamkado

Geef jij liever een apart kraamkado? Dan zijn onze tekst ringen misschien voor jou! In onze tekst ringen kan je de naam en/of de datum van de pas geborene laten graveren! En wat deze tekst ringen zo speciaal maakt is dat de gravure aan de buitenkant staat! Wij horen wel vaker dat mannen liever geen hangers of kettingen dragen daarom zijn de tekstringen zo'n origineel kraamkado voor de vader! Deze hebben een stoer karakter. Zo kan hij toch iedere dag zijn kind bij zich dragen! De ring onderscheidt zich van alle andere klassieke kraamkado's! De tekst ring is in verschillende ontwerpen te bestellen en we hebben meerdere lettertypes zodat er voor iedereen een mooi kraamkado te maken is! Jouw uitgekozen kraamkado is zeldzaam omdat jij het helemaal naar eigen inzicht kan laten ontwerpen!

Kraamkado met de ooievaar

Laat ons weten welk sieraad jij wilt schenken en wij gaan voor jou aan de slag! In ons atelier maken wij met zorg jouw kraamkado! Zonder al te veel moeite kan je bij ons jouw originele kraamkado bestellen en thuis laten bezorgen. Nu weten wij dat de ooievaars het al erg druk hebben met het bezorgen van de baby’s zelf dus gaan onze kado’s gewoon met de postbezorger mee! Binnen vier dagen verlaat jouw bestelling ons atelier en word hij door de post bij jou thuis afgeleverd. Niet alleen hebben onze sieraden een super prijs voor super kwaliteit! Wij verzenden jouw bestelling ook nog eens gratis! Waar wacht je nog op? Verwen iemand met één van deze persoonlijke kraamkado's!