LEVERTIJDEN


Levertijd Nederland

Een naamsieraad maken we speciaal op bestelling. Na ontvangst van de bestelling en de betaling, gaan we ermee aan de slag. Binnen ca. 3 werkdagen verzenden wij de bestelling. De verzending duurt vervolgens 1-2 werkdagen. Uw bestelling zal dus binnen ca. 5 werkdagen (vanaf het moment dat wij de bestelling en betaling hebben ontvangen) bij u bezorgd worden.

Bestelling die betaald worden via iDEAL, Creditcard of Paypal kunnen wij doorgaans de werkdag na ontvangst in productie nemen. Bestellingen betaald via een overschrijving duren enkele werkdagen langer, dit in verband met de langere verwerkingstijd van een overschrijving.

Levertijd Belgiƫ

Bestellingen worden verzonden vanuit Nederland. Na ontvangst van de bestelling en de betaling, gaan we ermee aan de slag. Binnen ca. 3 werkdagen verzenden wij de bestelling. De verzending duurt vervolgens 3-5 werkdagen om in Belgiƫ te bezorgen. Uw bestelling zal dus binnen ca. 6-8 werkdagen (vanaf het moment dat wij de bestelling en betaling hebben ontvangen) bij u bezorgd worden.

Uiteraard doen wij er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk af te handelen. Wij hebben piekdrukte rond o.a. Valentijnsdag, Moederdag, Sinterklaas en Kerstmis. Rond deze dagen en in de zomervakantie kan de levertijd iets langer zijn.

De bestellingen verzenden wij via PostNL


Terug