SELECTEER EEN CATEGORIE:

Hart hanger van Names4Ever

De hart hanger maken wij van zilver en in diverse soorten en maten! Hele hippe hart hanger, grote hart hanger, kleine hart hanger, ronde en rechthoekige hart hanger waarin een open hartje zit of hart hanger met een steentje. U kunt het zo gek niet bedenken. Je kan op alle zilveren en gouden hart hangers die wij maken een  naam en/of datum naar keuze laten graveren. Dit kan een hart hanger voor uw geliefde zijn of voor een vriend of vriendin. Ook hebben wij zilveren en gouden hart hangers met een leuke rand of een bloemenstrookje. Bij de zilveren hanger hart waarin wij een steentje zetten heeft u de keuze uit de kleuren wit, zwart, rose, paars en blauw.

Hart hanger: verras je geliefde

Alle hangers met hart van ons zijn heel geschikt om een naaste of geliefde blij te maken, maar de hart hanger is uiteraard ook geschikt om jezelf cadeau te doen. De hart sieraden zijn erg leuk om op een verjaardag of andere gelegenheid aan iemand cadeau te doen. De gelukkige die deze hart hanger krijgt zal er zeker erg blij mee zijn. Verras hem of haar eens met Valentijnsdag of verklaar nogmaals de liefde aan je partner met een liefdevolle gouden hart hanger of een zilveren hart hanger.

Hart hanger van hoge kwaliteit

Wij maken in onze werkplaats je hart hanger van een zeer hoge kwaliteit zilver zoals je dat mag verwachten. De kwaliteit is hetzelfde als die van je plaatselijke en vertrouwde  juwelier. Je ziet het verschil niet omdat dat er niet is! Wij gebruiken het eerste gehalte zilver en goud. Dat houdt in dat 92.5% puur zilver is. In het geval van goud gebruiken wij 14 karaats goud. Als je ze bij ons bestelt zal iedereen denken dat je bij de juwelier geweest bent en dat terwijl je vanuit de warme stoel op je gemak een keuze hebt gemaakt op onze site!

Hart hanger met armband of ketting

De hart hanger en bedeltjes worden aan een ketting of aan een armband gedragen. Dit kan een armband of ketting zijn die je al in je bezit hebt maar je kunt hem ook bij ons bestellen om het geheel compleet te maken. In onze collectie is er een scala aan kleur armbanden waar de hart hanger mooi op staat. Kies de kleur die het beste bij jou past! Voor je hart hanger hebben wij ook mooie zilveren armbanden in het assortiment. Tevens vind je op de site ook collectie zilveren kettingen om je cadeau te completeren!

Hart hanger met naam

Wij maken en leveren nog veel meer dan alleen maar hart hangers met naam. Wij zijn ook leverancier en producent van allerlei andere soorten hangers. Ook leveren wij stalen en zilveren ringen. Deze ringen hunnen uiteraard ook allemaal naar wens worden voorzien van een persoonlijke gravure. Zoals je ziet hebben wij voor iedereen een geschikt sieraad die stuk voor stuk  allemaal gegraveerd kunnen worden met de door jouw opgegeven tekst.

Levertijd en verzendkosten.

Als je de bestelling vandaag nog doet, dan gaan wij er meteen mee aan de slag. Je hart hanger zal ons atelier snel verlaten en dan binnen 4 werkdagen bij je worden afgeleverd. Wel zijn wij afhankelijk van PostNL die de bezorging voor zijn rekening neemt. Op al onze verzendingen berekenen wij geen verzendkosten!!
Lage prijs voor de zilveren hart hanger.
Voor een zeer lage prijs maken wij je hartjes ketting in ons eigen atelier. Zoals eerder vermeld is de kwaliteit te vergelijken met die van je vertrouwde juwelier. Iedere zilveren hart hanger wordt perfect door ons afgewerkt en gepolijst. Kijk rustig rond op onze website en zie wat wij allemaal voor je kunnen maken. Bestel vandaag nog bij de naamsieradenspecialist!