SELECTEER EEN CATEGORIE:

Hangertjes van Names4Ever

Hangertjes maken wij in diverse soorten en maten! Heel trendy. We maken alle hangertjes in zilver of goud. Grote hangertjes, kleine hangertjes, ronde hangertjes, rechthoekige hangertjes, hart hangertjes, hangertjes met een steentje. Je kunt het zo gek niet bedenken. Je kunt op alle hangertjes die wij maken je naam en/of datum laten graveren. Dit kan van je geliefde zijn of van je huisdier.
Ook kun je kiezen uit diverse afbeeldingen van onder andere voetjes, hartjes, klavertjes vier, sterretjes en handjes. Je kan uiteraard ook kiezen voor effen gouden en zilveren hangertjes of voor hangertjes met een leuke rand of een bloemenstrookje. Dit geldt allemaal voor rechthoekige en hartvormige hangertjes. Het is echt de moeite waard om door ons ruime assortiment te surfen!

Hangertjes van zilver of goud: een uniek cadeau!

Alle zilveren hangertjes uit onze collectie zijn uitermate geschikt om een naaste of geliefde blij te maken, maar uiteraard ook om jezelf mee te verblijden. Ze zijn erg leuk om op een verjaardag of andere gelegenheid cadeau te doen. De ontvanger van dit cadeau zal er zeker erg blij mee zijn. Dit zal een blijvende herinnering koesteren! En niet te vergeten dat een blijvend cadeau is! Wij maken in ons atelier namelijk hangertjes van een zeer hoge kwaliteit zilver en goud zoals je dat mag verwachten. De kwaliteit is te vergelijken met die van juweliers. Als je hangertjes bij ons bestelt zal iedereen denken dat je bij de juwelier geweest bent!

Hangertjes met of zonder ketting

Hangertjes en bedeltjes draag je aan een ketting of aan een armband. Dit kan een armband of ketting zijn die je al in je bezit hebt maar je kunt hem ook bij ons bestellen om het geheel compleet te maken. Wij leveren mooie zilveren en gouden kettingen in verschillende lengtes: 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter. Je hangertjes zullen mooi aan deze kettingen staan. Heb je zelf al een ketting? Doe je gekozen hangertjes er maar aan en je zult zien dat je een nieuwe creatie hebt! Armbanden leveren wij in 16 centimeter tot en met 19 centimeter. Tevens hebben we ook een ruim assortiment kleur edelstenen armbanden waar de hangertjes met gemak tussen geklikt kunnen worden!

Behalve hangertjes leveren wij nog veel meer!

Wij leveren niet alleen hangertjes. Wij zijn ook leverancier van stalen en zilveren ringen. Deze ringen hunnen uiteraard ook allemaal worden voorzien van je persoonlijke gravure.
Zoals je ziet hebben wij voor elke gelegenheid of persoon een geschikt sieraad die allemaal gegraveerd kunnen worden met de door jouw opgegeven tekst. Een persoonlijker sieraad dan een naam sieraad bestaat niet!

Lage prijs voor je zilveren hangertjes.

Voor een ongelooflijke lage prijs maken wij deze hangertjes voor jou in ons eigen atelier. De kwaliteit is zoals eerder vermeld vergelijkbaar met die van je vertrouwde juwelier. Alle hangertjes worden door ons mooi afgewerkt. Kijk en surf rustig rond op de site om te zien wat wij allemaal kunnen maken. Plaats je bestelling vandaag bij de naamsieradenspecialist! Als je vandaag bestelt gaan wij meteen aan de slag. Met de uiterste zorg en vakmanschap wordt je hangertje vervaardigd. Deze zal dan binnen een week bij je worden afgeleverd. Natuurlijk zijn ook wij afhankelijk van PostNL welke zal zorgdragen voor de bezorging. Op alle verzendingen wordt geen verzendkosten berekend!!