SELECTEER EEN CATEGORIE:

Zilveren hangertje

Met een zilver hangertje kan je tegenwoordig een boodschap vertellen. Bij ons kan je persoonlijke en unieke hangers bestellen. Door jouw naam of zelfgekozen tekst in je hangertje te laten zetten heb jij een origineel hangertje zoals niemand anders hem heeft. Wij hebben een groot assortiment aan hangertjes dus kijk welke jou het meest aanspreekt! Via onze site kan je overzichtelijk bestellen.

Zilveren hangertje met sterrenbeeld

Wil je jouw naam met je eigen sterrenbeeld op je hangertje? Wij hebben verschillende afbeeldingen om uit te kiezen. Zet je naam op het hangertje met jou zodiac teken, sterrenbeeld of je Chinese sterrenbeeld. We hebben ook een hangertje waar je horoscoop teken op staat. Een ruime keuze dus! Laat je naam en je geboortedatum in het hangertje zetten en je hebt iets unieks. Leuk om te krijgen maar ook om cadeau te geven!

Spiritueel hangertje

Dit hangertje is voorzien van een zirkonia en een spiritueel tekentje. Ook op dit hangertje kan je je naam laten zetten. De zirkonia van dit hangertje is leverbaar in de kleuren wit, blauw, roze en paars. Kies voor een ronde of langwerpige hanger. Dit hangertje haalt de spiritualiteit in je naar boven!

Graveer naamhangers

Bij deze zilveren hangers word de naam of tekst meerdere malen over het gehele hangertje gegraveerd. Er is te kiezen uit vier vormen, te weten: ovaal, rond, rechthoekig of hartvormig.  Deze hangers worden met een mooie zilveren ketting geleverd .Deze heeft een venetiaanse schakel en is 45 cm lang. Heb jij een lievelingsdier? Of ben jij dol op je huisdier? Dan zijn onze dieren hangertjes zeker een must have voor jou! Ook in dit hangertje kan de naam van je lievelingsdier gezet worden. Zo maak je een uniek bedeltje met blijvende herinnering. Deze hangertjes zijn mooi om te hangen aan een ketting die je al hebt of kies uit een van onze kettingen. Het is uiteraard ook mogelijk je hangertje aan een zilveren of modieuze armband te hangen!

Baby hangertje en familiehangers

Wil je ook eens wat anders dan een spaarpotje of een kindercouvertje geven dan hebben wij voor jou leuke babyhangers. In deze hangers kan je de naam en geboortedatum van de baby laten zetten met een leuke afbeelding erbij! Een super leuk kraamcadeau! Wij hebben modieuze ontwerpen die helemaal in deze tijd passen. De tijd van suffe cadeaus zijn voorbij! Doordat het hangertje gemaakt is van goud of zilver is het blijvend en waardevol!
 
Tevens hebben wij mooie zilveren familiehangers in de collectie. Deze hangers bestaan uit twee lagen. Op de bovenste laag worden de door jou uitgekozen namen gegraveerd en op de onderste laag staat een tekst meerdere keren gegraveerd. In de ronde hangertje kunnen liefst vier tot zes namen gegraveerd worden. In het hartvormige hangertje kunnen 2 namen gegraveerd worden. Een heel leuk cadeau om bijvoorbeeld met Moederdag te geven of te krijgen!

Lage prijs, korte levertijd

Al onze hangertjes zijn Sterling zilver en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kies nu jouw hangertje uit en vertel ons welke naam er op het hangertje mag gaan staan. Dit kan jouw naam zijn, die van je zus, broer, vriendin, dochter of geliefde. Een hangertje is mooi om te geven of om zelf te houden. Onze sieraden zijn scherp geprijsd. Wij zorgen ervoor dat jouw hangertje uit zilver ons atelier zo snel mogelijk verlaat. Het vervaardigingsproces duurt maximaal vier dagen.