SELECTEER EEN CATEGORIE:

Zilveren graveerplaatjes

Het zilveren graveerplaatje is een mooi accessoire dat door veel vrouwen gedragen wordt. Je kunt het graveerplaatje bijvoorbeeld aan je armband of ketting dragen. Elk graveerplaatje kan voorzien worden van een naam of tekst naar keuze. Dat kan de naam van jezelf, partner, kind of huisdier zijn. Zo draag je degene waarvan je houdt altijd dicht bij je. Natuurlijk kun je ook een woord in het graveerplaatje laten graveren. Erg leuk is bijvoorbeeld ‘love’, ‘hope’ of ‘freedom’. Zo geef je je armband of collier op een leuke manier een persoonlijke touch. Laat je inspireren door onze mooie collectie zilveren naamplaatjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor er altijd een exemplaar is dat perfect bij je past. Elk zilveren graveerplaatje in ons assortiment is van hoge kwaliteit. Het zilveren plaatje heeft een mooie glans en een luxe uitstraling. Je hebt hier jarenlang plezier van, zeker als je het graveerplaatje onderhoudt met een zilverpoetsdoek.

Verschillende modellen zilveren graveerplaatjes / naamplaatjes

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende smaken er zijn. Daarom is het zilveren graveerplaatje verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en modellen. Onze zilveren graveerplaatjes zijn in de volgende vormen beschikbaar:

 • Hartjes van zilver
 • Rechthoek van zilver
 • Rondje van zilver
 • Achtkant van zilver
 • Ovaal van zilver

Kies bijvoorbeeld voor een mooi zilveren naamplaatje in de vorm van het hart. Perfect voor geliefden of vriendinnen. Bij ieder type graveerplaatje is vervolgens een symbool als uitsnede en zijn er een aantal bewerkingen mogelijk (combinaties kan):

 • Een of twee hartjes
 • Baby voetjes of handjes
 • Sterretjes
 • Klavertje 4
 • Dierenpootje of een diertje
 • Naam herhaaldelijk graveren

Deze bewerkingen geven een bijzonder effect die het naamplaatje van zilver helemaal af maakt. Maak je keuze uit het ruime aanbod en laat ons weten welke naam we in het zilveren plaatje mogen graveren. Je slaagt hier voor elke gelegenheid en elk budget voor het graveerplaatje dat bij je past.

Zilveren graveerplaatjes met naam, een persoonlijk geschenk

Zilveren sieraden doen het altijd goed als cadeau. Zilveren sieraden hebben namelijk een luxe uitstraling, maar zijn desondanks heel betaalbaar. De zilveren graveerplaatjes met naam zijn dan ook verkrijgbaar voor een mooie prijs. Daarnaast hebben de graveerplaatjes van zilver een neutraal uiterlijk waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met vrijwel elke kledingstijl. Met zo’n zilveren graveerplaatje als cadeau doe je dan ook zeker geen miskoop.

Mocht je op zoek zijn naar een gouden sieraad, dan hebben wij ook gouden graveerplaatjes. Een erg leuk als cadeau voor iemand met een gouden hart! De gravure in ieder graveerplaatje is al bij de prijs inbegrepen. Zo kom je niet voor onverwachte extra kosten te staan.

De mooiste zilveren graveerplaatjes koop je eenvoudig online

Bekijk onze grote collectie zilveren graveerplaatjes en kies het model dat bij jou past. Of je nu een graveerplaatje van zilver voor jezelf zoekt of deze cadeau wil geven, je slaagt hier altijd. Bestel je favoriete plaatje met naam gemakkelijk via de webwinkel. Daarbij maak je automatisch gebruik van onze goede service. Wij zorgen er voor dat je het graveerplaatje veilig en snel online bestellen kunt. Daarna gaan wij in ons atelier voor je aan de slag en wordt jouw graveerplaatje binnen enkele werkdagen verzonden. Je hebt je bestelling dus snel in huis. Gun jezelf of iemand anders zo’n mooi zilveren graveerplaatje en bestel jouw favoriet vandaag nog.