ZILVEREN HANGER MET NAAM

Wat een bijzonder leuke en lieve zilveren hangers met naam! Allemaal hangers met naam in de vorm van een hartje. Hier vind je vast wat je zoekt, voor jezelf of voor dat leuke, lieve meisje waarmee je verkering hebt, of voor je lieve vriend of vriendin! Allebei een zilveren hanger met de naam van de ander is natuurlijk ook een geweldig idee! Een hanger met naam valt altijd in de smaak en is vaak een schot in de liefdesroos! Names4ever heeft hangers met naam in kleine hartjes en grotere harten, met heel wat verschillende afbeeldingen en mogelijkheden. Je hangt een hanger met naam eenvoudig aan je eigen ketting. Maar je kunt natuurlijk ook een ketting bij de zilveren hanger bestellen. Bestel je zilveren hanger vandaag nog, en laat ons jou hartjes ketting graveren!

Grote en kleine zilveren hart hangers met verschillende plaatjes en naam naar keuze

Bij Names4ever kun je kiezen tussen twee formaten zilveren hart hangers met naam. De kleinere hart hanger met naam is  17 x 17 mm, en grotere zilveren hart hanger met naam 19 x 19 mm. Je kunt daarnaast kiezen voor een effen hanger met naam, maar ook voor een bewerkte hanger met naam gravering,  met een leuk randje of een strookje met bloemetjes. We hebben een zilveren hanger hart zonder afbeelding, maar ook zilveren hart hangers met een opengewerkte afbeelding. De afbeelding van twee voetjes of van twee handjes is bijvoorbeeld bijzonder lief. Het klavertje staat voor geluk. Er zijn ook zilveren hangers met naam met sterretjes en zelfs met één hartje en met twee hartjes. Voor al deze mogelijkheden geldt dat we natuurlijk een naam in de zilveren hartjes hanger graveren. Dit kan één keer, maar je kunt er ook voor kiezen om je naam meerdere keren op de zilveren hanger te laten graveren.

Zilveren hanger met naam: voor wie en welke naam?

Een hanger met naam gravering is een geweldig cadeau, voor jezelf en/of voor je geliefde. Een hanger met naam is ook bijzonder geschikt om aan een moeder te geven die net een zoon of dochter heeft gekregen. Dan kies je bijvoorbeeld voor de hart hanger met de twee voetjes of twee handjes en graveren wij er de naam van de pasgeboren baby in. Wil je iemand geluk wensen? Dan kies je natuurlijk voor de zilveren hart hanger met naam met het klavertje! De zilveren hangers met naam van Names4ever zijn uitermate geschikt om cadeau te geven! Met een supermooie en lieve zilveren ketting met hart en gravering maak je mensen blij. Iedereen zal blij verrast zijn bij het uitpakken van zo'n persoonlijk en bijzonder geschenk.

Hanger met naam met of zonder ketting

Een zilveren hanger met naam is een ketting naamplaatje; je draagt de hanger met naam aan een ketting. Dit kan een ketting zijn die je al hebt, maar om de zilveren hanger compleet te maken, kun je bij ons ook een bijpassend collier bestellen. We hebben geweldig mooie zilveren kettingen in verschillende lengtes: 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter.

Een hanger met naam van Names4Ever is vergelijkbaar met sieraden van de juwelier

Names4ever maakt de hanger met naam van een bijzonder goede kwaliteit zilver, zoals je ook bij de juweliers vindt. Als je bij Names4ever online je zilveren hanger met naam gravure bestelt, is het net of je bij de juwelier bent geweest. En dat terwijl je deze zelfde goede kwaliteitssieraden als bij de juwelier gewoon online vanuit je luie stoel hebt besteld!

Naast zilveren hangers met naam nog heel veel andere hangers en bedels

Names4ever is niet alleen het juiste adres voor een hanger met naam, maar ook voor heel veel andere naamsieraden. Talloze hangers met naam voor aan kettingen en ontzettend veel soorten charms voor aan armbanden. Names4ever heeft voor iedereen wel een geschikte hartjes ketting.

Korte levertijd en geen verzendkosten

Als je je bestelling plaatst, gaan we je hanger met naam graveren en binnen vier werkdagen verlaat je bestelling ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je zult je hanger met naam gravering één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!
Lage prijs voor een zilveren hanger met naam van super kwaliteit
Voor een bijzonder lage prijs leveren wij een hanger met naam van prima kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Iedere hanger met naam zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren hanger met naam vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamsieraden!