Het gouden zodiac bedeltje: een persoonlijk sieraad

De zodiac bedel van goud is het ideale accessoire als je graag opvalt met een persoonlijk sieraad van goud. De tekens uit de zodiac, de sterrenbeelden, worden vaak verwerkt in sieraden van goud. De zodiac bestaat uit twaalf sterrenbeelden, die elk met een eigen symbool worden afgebeeld. Bovendien kan elke gouden zodiac bedel worden voorzien van een gravure. Laat je naam er in graveren, of draag gouden zodiac bedeltjes met de namen van je kinderen. Er zijn veel mogelijkheden met de zodiac bedels van goud. Je kunt deze gouden accessoires natuurlijk voor jezelf kopen. Maar ook als cadeau zijn ze erg leuk. Naast de gouden collectie, hebben wij ook een zilveren zodiac bedel collectie.

Laat je inspireren door de mooie gouden zodiac bedels in deze webwinkel. Draag het bedeltje met jouw naam en zodiac teken bijvoorbeeld aan een gouden armband of aan een ketting van goud. Elk gouden zodiac sieraad in onze webwinkel is van hoge kwaliteit goud en is met oog voor detail afgewerkt. De hangers van goud hebben een prachtige glans en een luxe uitstraling die lang behouden blijft. Van deze hangers van goud heb je jarenlang plezier. Wil je meer sterrenbeeld hangers zien? Kijk dan eens naar ons volledige aanbod sterrenbeeld hangers en bedels!

Draag een gouden zodiac bedel met jouw sterrenbeeld en naam

De zodiac, oftewel dierenriem, bestaat uit twaalf sterrenbeelden. Dit zijn de ram, stier, tweelingen, kreeft, leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen, boogschutter, steenbok, waterman en vissen. Welk zodiac teken bij jou hoort is afhankelijk van je geboortedatum. Daarom is de zodiac bedel van goud het ultieme persoonlijke sieraad. Zeker als je ook je naam in de gouden hanger laat graveren. De ronde gouden zodiac bedels zijn vervaardigd uit 14 karaats goud en hebben een diameter van ongeveer 14 millimeter. Elke gouden bedel heeft een karabijnhaak, waarmee je hem gemakkelijk aan je gouden armband of ketting gevestigd.

Succes gegarandeerd met de zodiac bedel van goud

Ook als je op zoek bent naar een geschikt cadeau ben je hier op de juiste plek. De zodiac bedels in goud zijn namelijk niet alleen erg leuk om voor jezelf te kopen. Ook als cadeau zijn deze gouden hangers heel geschikt. Verwen je partner met zo’n gouden zodiac sieraad, of geef het cadeau aan een goede vriendin. Kies het sterrenbeeld uit de zodiac dat bij de ontvanger past en laat zijn of haar naam in de bedel graveren. Zo geef je een persoonlijk en uniek geschenk in goud dat de ontvanger zeker zal waarderen. Wil je graag een compleet gouden sieraad cadeau geven? Kijk dan ook eens bij de bijpassende gouden armbanden en colliers in onze webwinkel. Je slaagt hier gegarandeerd voor een bijzonder cadeau in goud, wat de gelegenheid ook is.

Jouw eigen zodiac bedel in goud bestel je eenvoudig online

Haal je hart op aan de mooie zodiac hangers in goud in deze webwinkel. Kies het sterrenbeeld dat bij je past en laat ons weten welke naam we in de bedel in goud mogen graveren. Jouw gouden bedel bestel je vervolgens binnen enkele stappen online. Bij je bestelling profiteer je bovendien van onze goede service. Zo zorgen wij ervoor dat je je aankopen veilig online kunt afrekenen en dat elke gouden zodiac hanger zorgvuldig verpakt en verzonden wordt. Binnen enkele dagen wordt jouw gouden hanger bij je thuis bezorgd. Bestel direct jouw zodiac hanger in goud via de webwinkel en verwen jezelf of iemand anders met dit mooie, persoonlijke gouden accessoire. Zeker weten dat je complimenten krijgt over deze hanger van goud!