Gouden sieraden met eigen tekst

"Creƫer iets unieks"

Op zoek naar een sieraad waarop je je eigen tekst kunt laten graveren? Bekijk dan eens deze gouden hangers met eigen tekst. Heb je een zin die een speciale betekenis voor jou heeft of iets wat je oma altijd tegen je zei? Of misschien heb je zelfs een stukje tekst geschreven door iemand waar je veel van houdt? Dan zijn dit de perfecte hangers! In deze gouden hangers kan je namelijk je eigen tekst laten graveren.

Gouden hanger met eigen handschrift

Het bijzondere aan deze gouden hangers met eigen tekst is dat het handschrift behouden wordt. Omdat je tijdens je bestelling je eigen bestand met tekst kunt uploaden, komt de tekst op je gouden teksthanger er precies zo uit te zien zoals jij hem gestuurd hebt. Op die manier ontvang je dus een heel persoonlijk en uniek sieraad.

Uniek en persoonlijk

Je wilt iets anders dan anders en iets wat niet iedereen heeft? Onze collectie aan tekst-hangers vervult deze wensen en voorziet jouw outfit van iets bijzonders. Mensen zullen vragen wat jij voor mooie hanger hebt en jou complimenteren met dit mooie gouden sieraad met eigen tekst. Elke tekst, elk woord en elke zin is mogelijk om in jouw gouden tekst-hanger laten graveren - mits het natuurlijk in de hanger past. Zo kun je bijvoorbeeld "Ik hou van jou" laten graveren, of "Voor altijd samen" of "Volg je dromen". Zet je creatieve geest aan het werk en bedenk een mooie zin, quote of woord!

Gouden tekst-hanger bestellen

Vraag je je af je hoe je een dergelijke hanger nu bestelt? Helemaal niet moeilijk! Kies de gouden tekst-hanger jij het het mooiste vindt, upload het bestand waarop jouw tekst te zien is en plaatst je bestelling in je winkelwagen. Dat is alles! Eenvoudig, toch? De hanger is gemaakt van 14 karaat goud en heeft een dikte van 0,4 mm. De precieze afmetingen van de afzonderlijke hangers zijn op de daarvoor bestemde productpagina te vinden.

Binnen 4-5 werkdagen heb jij je gouden hanger in huis. Je ontvangt het sieraad in een mooi sieradendoosje, zodat het een kleine feestje wordt bij ontvangst.