GOUDEN HARTJE

Ben jij al dagen aan het nadenken over het leukste en origineelste cadeau? Dan zit je bij ons helemaal goed! Zoek niet verder en kies voor het gouden hartje met naam, want een mooier en persoonlijker cadeau bestaat er niet. Wat is er zo speciaal aan onze hartjes van goud? Het hartje dat jij uitzoekt wordt speciaal voor jou gemaakt! Ook zijn al onze hartjes massief en gemaakt van 14 karaats goud. Vandaar dat wij met alle gemak de naamgravure voor jou in het gouden hartje kunnen zetten! Wij bieden zoveel mogelijk keus aan in verschillende ontwerpen zodat wij aan ieders wens kunnen voldoen! Houdt je meer van zilveren sieraden? Wij bieden ook zilveren hartjes aan, voor wanneer je een zilveren sieraad zoekt.

Gouden hartje is een liefdevol sieraad

Heb jij binnenkort leuke en speciale cadeaus nodig? Of wil jij gewoon spontaan iemand verrassen met een mooi gouden sieraad? Denk eens aan het hartje van goud met je naam erin! Het gouden hartje staat als symbool van de liefde, dat is wereld wijd bekend! Daarom is het hartstikke leuk om zo'n gouden hartje te dragen aan je gouden ketting of aan je armband van goud. Onze hartjes zijn niet alleen leuk voor vrouwen maar kunnen ook zeker door mannen gedragen worden. Omdat jij zelf kan uitkiezen hoe jouw gouden hartje eruit gaat zien. Je kan kiezen voor het gouden hartje met een strakke uitstraling! Of juist voor een sierlijk gouden hartje om het weer wat vrouwelijker te maken. Of je nu nadruk wilt leggen op je relatie, vriendschap of familie, het gouden hartje past overal bij! Al met al is het gouden hartje een leuk cadeau voor iedereen!

Hartje van goud in jouw stijl

Wat onze gouden hartjes zo leuk maakt is dat jij zelf uit onze ontwerpen en details kan kiezen zodat jouw hartje helemaal uniek word! Elke naam is mogelijk want jouw hartje word pas gemaakt als jij hem besteld hebt. De hartjes van goud zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Wij hebben super leuke effecten om uit te kiezen om jouw gouden hartje mee te versieren. Kies bijvoorbeeld voor een mooie sierrand of een vormpje dat uit jouw hartje wordt gehaald! Bijvoorbeeld handjes, voetjes, sterretjes en nog veel meer figuurtjes.

Gouden hartjes en nog veel meer

Onze hartjes zijn gemaakt van het beste kwaliteit goud. Ze zijn voorzien van een gouden hangoog waarmee je het hartje gemakkelijk zelf aan je ketting kan hangen. Heb jij nog geen gouden ketting? Neem dan ook een kijkje bij onze gouden kettingen en maak jouw look compleet. Het gouden hartje is een geweldig sieraad om te ontvangen, maar ook leuk om te geven! Liever iets anders dan een hartje van goud? Of wil jij juist bij jouw hart hanger een ander leuk sieraad gaan dragen? Geen probleem! Wij hebben een heel groot assortiment in 14 karaats gouden en zilveren naam sieraden!  Kijk gerust rond en bestel vandaag nog het bijzondere naam sieraad! Kijk ook eens naar onze bedels met naam, welke momenteel erg populair zijn!

Verzending

Hebben onze kwaliteit en groot assortiment jou nog niet overgehaald om vandaag nog te bestellen? Dan moet je eens snel kijken naar onze prijzen! Want wij beiden niet alleen een ruime collectie gouden en zilveren sieraden van klasse aan, maar dat doen wij ook voor een fantastische prijs! We bieden een snelle levering en dat doen we ook nog eens gratis! Wij hebben een eigen atelier waar wij met alle plezier jouw gouden hartje maken! Dus verwen jezelf of een ander en bestel vandaag nog een naamsieraad bij ons!