SELECTEER EEN CATEGORIE:

Het gouden graveerplaatje met naam: leuk voor jezelf of als cadeau

Het gouden graveerplaatje is een stijlvol accessoire dat veel vrouwen aan hun armband of collier dragen. Het dragen van zo’n graveerplaatje met naam is de ideale manier om een geliefde dicht bij je te dragen. Of het nu gaat om je partner, vriendin, kind of huisdier. Ook kun je ervoor kiezen om de naam van je overleden dierbare in het graveerplaatje te laten zetten. Dit geeft je een tastbare herinnering aan een speciaal persoon. De mogelijkheden met de gouden graveerplaatjes zijn eindeloos. Het graveerplaatje is een subtiel sieraad dat ontzettend draagbaar is. Je kunt dit gouden sieraad elke dag dragen. Het staat mooi bij een casual outfit, maar ook bij nette kleding of een feestelijke jurk. Draag dit sieraad thuis of naar je werk. Je zal er zeker complimenten over krijgen.

Haal je hart op aan de vele gouden naamplaatjes met ketting in deze webwinkel. Er zijn gouden graveerplaatjes voor kinderen en volwassenen verkrijgbaar. Want ook jonge meiden worden graag gezien met mooie gouden sieraden. Elk gouden graveerplaatje in onze collectie is van hoge kwaliteit. De gouden graveerplaatjes zijn met oog voor detail afgewerkt en hebben een prachtige glans die lang behouden blijft. Hierdoor heb je gegarandeerd jarenlang plezier van het gouden graveerplaatje met naam.

Vind het gouden graveerplaatje dat bij je past

Smaken verschillen. Daarom zijn de gouden graveerplaatjes in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Ga bijvoorbeeld voor een hartje of kies voor een neutraler gouden graveerplaatje in de vorm van een rechthoek, ovaal of cirkel. Ga voor een basic graveerplaatje of kies een model waarin een klein symbool gegraveerd is. Denk daarbij aan hartjes, hondenpootjes, poezenkopjes of baby voetjes. Ook zijn er graveerplaatjes met een mooie sierrand of waarin de naam herhaaldelijk gegraveerd wordt. Zo kun je het gouden graveerplaatje perfect afstemmen op de gelegenheid en de naam die je er in laat graveren. De gravure van het graveerplaatje is bij de prijs inbegrepen. Geen onverwachte kosten dus.

Succes verzekerd met het gouden graveerplaatje als geschenk

Het krijgen van zo’n gouden graveerplaatje met naam is misschien nog wel veel leuker dan deze voor jezelf te kopen. Dus als je op zoek bent naar een persoonlijk en origineel cadeau, dan is het graveerplaatje een echte aanrader. Verras je geliefde, beste vriendin of dochter eens met zo’n gouden graveerplaatje. Je doet haar hiermee zeker een groot plezier. Geef je graag een compleet gouden sieraad cadeau? Geef het graveerplaatje dan in combinatie met een gouden armband of collier. Dan kan de ontvanger het geschenk direct dragen. De armbanden en colliers zijn ook in deze webwinkel verkrijgbaar.

Bestel jouw eigen graveerplaatje vandaag nog

Bekijk ons hele assortiment gouden graveerplaatjes in deze webwinkel. Voor elke gelegenheid vind je hier een passend gouden sieraad. Of je het graveerplaatje nu voor jezelf koopt of als cadeau wil geven. Heb je je keuze gemaakt, bestel jouw graveerplaatje dan in een handomdraai via de webwinkel. Natuurlijk profiteer je daarbij automatisch van onze goede service. Wij zorgen ervoor dat je je aankopen veilig en snel online kunt afrekenen. Vervolgens gaan wij in ons atelier aan de slag om jouw graveerplaatje te maken. Deze wordt binnen enkele werkdagen bij je thuis bezorgd. Gun jezelf zo’n mooi gouden graveerplaatje. Met dit gouden graveerplaatje zie je er niet alleen goed uit, je draagt bovendien een heel persoonlijk accessoire.