De gouden dierenriem hanger staat prachtig aan je armband of ketting

De tekens uit de dierenriem, oftewel sterrenbeelden, worden vaak in gouden sieraden verwerkt. De dierenriem bestaat in totaal uit 12 sterrenbeelden, die stuk voor stuk in een gouden hanger verwerkt zijn. Gouden sieraden met de tekens uit de dierenriem kunnen zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Door de hanger van goud te laten graveren met de naam van de ontvanger, geef je bovendien een ontzettend leuk cadeau. Zeker als je het gouden hangertje samen met een bijpassende gouden ketting geeft

Haal je hart op aan de mooie dierenriem hangers van goud die je in deze webwinkel vindt. Elk teken uit de dierenriem heeft zijn eigen afbeelding, en dus zijn eigen hanger van goud. Elke gouden hanger uit onze collectie is van hoge kwaliteit goud. De gouden dierenriem hanger heeft een prachtige glans, waardoor dit sieraad van goud een luxe uitstraling heeft. Bovendien is de gouden hanger met dierenriem zorgvuldig afgewerkt. Zo weet je zeker dat je deze hanger van goud jarenlang met veel plezier draagt! Wanneer je liever zilveren sieraden draagt, kijk dan eens bij onze collectie zilveren dierenriem hangers!

Kies de gouden hanger met dierenriem die bij jou hoort

De dierenriem bestaat uit twaalf tekens, die ook wel sterrenbeelden genoemd worden. Te weten: ram, stier, tweelingen, kreeft, leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen, boogschutter, steenbok, waterman en vissen. Afhankelijk van wanneer je geboren bent, past één van deze twaalf tekens uit de dierenriem bij jou. Hoe leuk is het om jouw persoonlijke dierenriem teken te verwerken in een mooi gouden sieraad? Bovendien kan elk gouden sieraad ook nog eens voorzien worden van je naam en/of geboortedatum. De dierenriem hanger van goud is rond en heeft een diameter van circa 20 millimeter. Draag het dierenriem hangertje van goud aan een bijpassend gouden collier. Je draagt dan een subtiel maar stijlvol gouden sieraad met een persoonlijk detail in goud. Wil je graag meer aanbod zien? Bekijk dan de hele collectie hangers met sterrenbeelden!

De dierenriem hanger van goud is een cadeau dat zeker in de smaak valt

Je kunt zo’n dierenriem sieraad van goud natuurlijk voor jezelf kopen. Maar nog leuker is het om dit bijzondere accessoire in goud cadeau te geven. Verras je partner of vriendin eens met deze mooie hanger in goud, met daarin het dierenriem teken, de naam en geboortedatum van de ontvanger. Dit mooie gouden geschenk zal zeker in de smaak vallen. Ook als kraamcadeau is zo’n gouden dierenriem hanger een erg leuk idee. Geef het pasgeboren kindje haar eerste hangertje in goud, waarin het dierenriem teken verwerkt is. Een symbolisch cadeau voor een hele speciale gebeurtenis. Geef alleen de dierenriem hanger van goud, of geef de hanger met dierenriem in combinatie met een gouden collier. Zo geef je een compleet sieraad in goud dat de ontvanger direct kan dragen.

Bestel jouw gouden hanger met dierenriem eenvoudig online

Bekijk alle gouden dierenriem sieraden in onze collectie. Kies het dierenriem teken in goud dat bij jezelf of bij de ontvanger past en bestel deze eenvoudig online. Geef daarbij door welke naam en geboortedatum in de hanger van goud gegraveerd mogen worden, dan maak je het sieraad in goud extra persoonlijk. Bij je bestelling profiteer je automatisch van onze goede service. Zo zorgen wij ervoor dat je je aankopen veilig online kunt afrekenen en dat elke gouden dierenriem hanger zorgvuldig verpakt wordt. Binnen enkele dagen worden je aankopen bij je thuis bezorgd. Bestel jouw dierenriemhanger in goud direct online en geef jezelf of een ander dit speciale geschenk in goud. Voor al uw hangertjes bestelt u bij Names4Ever.