ZILVEREN CHARMS MET NAAM

Met de zilveren charms met naam van Names4ever kan je iedere dag een persoonlijk sieraad dragen! De zilveren charms met naam worden geleverd met karabijhaak. Met de karabijnhaak hang je de zilveren charm met naam aan je eigen armband of ketting. Met de zilveren charms met naam maak je eenvoudig je persoonlijke charm armband of charm ketting. Dit is supertrendy, helemaal van deze tijd en iedere dag bruikbaar! Heb je vandaag zwarte sieraden aan? Dan hang je je zilveren charm met naam aan je zwarte armband! Kies je morgen voor paarse sieraden? Dan hang je je charms met heel gemakkelijk aan je paarse ketting! Zilveren charms met naam kan iedereen gebruiken, je hebt er nooit teveel en zijn ook bijzonder ideaal om cadeau te geven. Maar een zilveren charm mket naam is zeker ook geweldig om jezelf mee te verwennen. Naast de zilveren charms hebben we ook gouden charms in de collectie opgenomen. Charms met naam zijn leuk voor jong en oud. Welkom in de wereld van de zilveren charms met naam!

Charm met naam, een leuk cadeau.

Een zilveren bedel met naam of een klavertjevier zijn bijvoorbeeld leuk cadeaus om iemand succes te wensen of om een meisje of juf uit de klas of een collega die gaat verhuizen, gedag te zeggen. In plaats van een naam kunnen we dan het nummer van de groep of klas op de zilveren charm met naam zetten, of de naam van het bedrijf of afdeling. Ook een welkome verrassing voor iedere moeder om een zilveren charm met naam van haar kinderen te krijgen. Oma’s vinden het natuurlijk ook geweldig om de namen van de kleinkinderen in een zilveren charm te dragen. En je vriendin laat zich ook graag verrassen met een charm met naam. Zilveren charms met naam zijn er voor iedereen en voor iedere gelegenheid!

Symbolen en teksten op de charms met naam

De zilveren charms met naam zijn rond en hebben een doorsnede van 14 mm. In het midden is een vorm uitgespaard. De vormen bestaan uit: - rondje: een neutraal symbool dat altijd past - hartje: laat zien van wie je houdt - ster: voor iedereen die een ster is of een ster kent - bloem: voor dames die gek zijn op bloemen of die bijvoorbeeld Roos of Iris heten - klavertjevier: zet op de bedel wie jou geluk brengt of wens een geliefde geluk - euroteken: voor geldliefhebbers of als je iemand veel geld toewenst - vrouwensymbool of vrouwenteken: toon je vrouwelijkheid of spreek je waardering uit voor de vrouwelijkheid van je geliefde - mannensymbool of mannenteken: toon je mannelijkheid of spreek je waardering uit voor de mannelijkheid van je geliefde

Charm met naam, met of zonder armband

Als je niet afhankelijk wilt zijn van sieraden die je al hebt, kunnen wij een speciale armband bij de bedeltjes met naam leveren. Het is een trendy zilveren jassaron armband met een lengte van 19 cm. Door de open schakels is de armband, indien nodig, in te korten. De schakels maken de armband bijzonder geschikt om de karabijnhaken van de zilveren charms met naam eenvoudig aan vast te maken.

Korte levertijd en geen verzendkosten van je charm met naam

Binnen vier werkdagen verlaat je charm met naam ons atelier. Afhankelijk van PostNL ontvang je je bestelling dan één of twee dagen later. Bij Names4ever betaal je géén verzendkosten!

Lage prijs voor een charm met naam van superkwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij zilveren bedels met naam van prima kwaliteit. Al onze charms met naam zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel de zilveren charm met naam vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamsieraden!