SELECTEER EEN CATEGORIE:

ZILVEREN CHARMS

Met de unieke zilveren charms van Names4ever kun je iedere dag je persoonlijke sieraden dragen. Je maakt namelijk met de zilveren charms, waarin wij een door jou gekozen naam graveren, heel gemakkelijk je eigen charm armband of charm ketting, gewoon van een bestaande ketting of armband. Iedere charm heeft namelijk een zilveren karabijnhaak. Daarmee klik je de zilveren charm eenvoudig aan je eigen armband of ketting, of aan een armband die je erbij bestelt. Een zilveren charm is een trendy en toch een blijvend cadeau voor iemand anders, of voor jezelf!

Enorme keuze uit zilveren charms, allemaal met naam

Vind je het leuk om één charm aan een leuke armband te hangen of kies je liever voor een goed gevulde armband met diverse zilveren charms? Alles is mogelijk bij Names4ever! We bieden je een enorme keus aan charms waarin we één of meerdere keren een door jou gekozen naam graveren. We hebben zilveren charms waarin we één keer je naam graveren. Deze charms hebben verschillende vormen zoals een rondje, hartje, sterretje, klavertje vier, bloem, euroteken, vrouwenteken en mannenteken. Ook kun je kiezen voor zilveren charms met je favoriete dier of huisdier en je naam. We hebben charms in verschillende vormen zoals een hartje, rondje, bloemetje, berenhoofdje, poezenkopje, vogeltje en vlindertje waar we meerdere keren je naam in graveren.

Met de charms van Names4Ever is altijd een combinatie mogelijk

Welk zilveren charm je ook kiest, je bevestigt de charms heel gemakkelijk aan een armband of ketting. Iedere charm past door middel van de karabijnhaak, aan verschillende armbanden. Daardoor kun je de zilveren charms vandaag aan je zwarte armband hangen, en morgen aan je paarse of blauwe armband. Superhandig dus! Welke kleurencombinatie je ook draagt, aan de bijpassende armband bevestig je gewoon jouw persoonlijke zilveren charms.

Een zilveren charm is een welkom cadeau voor jong en oud.

De sieraden van Names4ever zoals de zilveren charms, zijn uitermate geschikt om cadeau te geven, maar ook om jezelf mee te verwennen. De charms van Names4ever zijn niet alleen bijzonder leuk om iemand te geven als verjaardagscadeau of met Moederdag, maar is ook bijzonder geschikt als kraamcadeau bij de geboorte van een baby, om iemand succes te wensen of om van een leerling, juf of collega afscheid te nemen. Iedere moeder, oma, vriendin of dochter zal verrast zijn door een zilveren charm als persoonlijk geschenk.

Namen op zilveren charms

Hoe fantastisch is het voor oma's om de namen van haar kleinkinderen op de zilveren charms te dragen. Iedere moeder draagt natuurlijk graag de namen van haar kinderen aan haar armband. En je vriendin of vrouw ziet uiteraard graag de naam van haar geliefde op de zilveren charm staan. Dit is allemaal mogelijk bij Names4ever!

Zilveren charms met of zonder armband

Wij maken het je bovendien gemakkelijk. Om de zilveren charms compleet te maken kun je bij ons ook gelijk een bijpassende bedeltjes armband bestellen. Met de karabijnhaak die aan iedere charm zit, maak je de charms gemakkelijk vast aan de zilveren jassaron armband met een lengte van 19 centimeter, of aan een parelarmband, armband van halfedelsteen of kattenoog armband. Voor kinderen hebben we een zilveren armband in de collectie met een lengte van 16 centimeter.

Vergelijkbaar met charms van de juwelier

Names4ever maakt de charms met naam van een bijzonder goede kwaliteit zilver, zoals je ook bij de juweliers vindt. Voor zilveren charms van juwelierskwaliteit hoef je de deur dus niet meer uit! Je bestelt je zilveren charms gewoon heel eenvoudig en veilig online, natuurlijk bij Names4ever.

Korte levertijd en geen verzendkosten van je zilveren charms

Binnen vier werkdagen hebben wij je persoonlijke charms gemaakt en verlaat je bestelling ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van TNT. Je zult je zilveren charm ontvangen op dinsdag, donderdag of zaterdag. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!
Lage prijs voor charms van super kwaliteit
Voor een bijzonder lage prijs leveren wij charms van prima kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze charms zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren hangertjes vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in goud en zilveren naam sieraden!