SELECTEER EEN CATEGORIE:

Een kinder naamketting

Ieder meisjes hartje gaat sneller kloppen met deze kids naamketting van zilver of van goud. Je kleine prinsesje is jarig en waar kan je haar nou blijer mee maken dan met een oogverblindende kinder naamketting? Ze zal het prachtig vinden, haar eigen naam in een zilveren of in een gouden naamketting van bijvoorbeeld het model Brenda. Er zijn natuurlijk verschillende modellen naamkettingen in het zilver of in het goud voor kinderen. Er zijn ook hele leuke zilveren naamketting met een zirkonia eraan of met een schattig lieveheersbeestje. Het is absoluut zeker dat er een schitterende naamketting tussen zit voor jouw kleine meid. Wat zal ze er vorstelijk uit zien met één van deze zilveren of gouden kinder naamketting. De naam kettingen worden geleverd met een jasseron schakel ketting erbij!

SOS kinder armbandje

Een SOS kinder armbandje is ideaal voor onze kleintjes. De SOS armbandjes hebben een zilver plaatje en een stevig koordarmbandje met daaraan een zilveren sluiting. Je kunt in dit SOS kinder armbandje de naam van jouw kind laten graveren met het telefoon nummer erbij dat gebeld mag worden wanneer jouw kostbare bezit is verdwaald en gevonden is. Het is voor jezelf in ieder geval een gerust gevoel als jij met je kind op stap gaat en je loopt in een drukke omgeving. Uiteraard hou je jouw kleine koter goed in het vizier maar, voor je het weet is de kleine ondeugd verdwenen en ben jij jezelf ten einde raad. Dan is het toch wel een hele geruststelling als je weet dat je kleine dreumes een SOS kinder armbandje draagt met de daarop belangrijke gegevens. Eigenlijk kun je jouw kleine prinsesje of jouw kleine stoere bink niet zonder SOS kinder armbandje laten lopen. De koordjes zijn er in diverse kleuren. 

Best friends ketting voor kinderen

Hoe fantastische is het, die twee lieve schattige meisje zijn al vriendinnetjes vanaf groep 1 en zijn al echte hartsvriendinnen. Ze delen alles met elkaar en zijn dus echte best friends! Daar hoort dan wel een echte best friends ketting bij. Het is toch beeldig als de meisjes een zilver kettinkje dragen met elkaars naam daarin gegraveerd. Een echte best friends ketting met breek hangers! De best friends ketting hebben wij in diverse soorten afbeeldingen en ze worden geleverd met een bijpassende zilveren ketting erbij. Je geeft het cadeau en de ketting kan gelijk gedragen worden door jouw best friend. Voor twee zusjes is een best friends ketting met breekhangers ook buiten gewoon schattig! Geef aan ons jouw twee namen door en wij zullen er een kostbare best friends ketting van maken, voor jou en jouw best friend!  

Breekhanger voor jou en je BFF

Wil jij jouw vriendschap met je beste vriendin bezegelen met een mooi gouden of zilveren sieraad? Of is jouw vriendje jouw BFF? Dan zijn deze breekhangers voor de perfecte bff ketting. Het is wel heel liefdevol als jij zijn naam draagt en hij de jouwe in deze bff breekhangers van zilver of goud. Geef aan ons jullie namen door en wij gaan direct aan de slag voor jullie, zodat jullie heel snel jullie verliefdheid kunnen tonen door middel van deze bff breekhanger van goud of zilver. Het is ook heel leuk als jouw bff vriendin jarig is en je wilt haar verrassen met een gouden of zilveren bff breekhanger aan een ketting. De ketting van deze bff breekhanger wordt er namelijk direct bij geleverd. Maak jouw keuze bij ons bekend en we zullen jou en jouw bff absoluut niet teleurstellen.

Zilveren hangers voor hem

Een eerste gehalte zilveren hanger! Dat is waar jij jouw stoere man absoluut blij mee kunt maken. Deze trendy zilveren hanger met afbeelding is helemaal van deze tijd en super charmant. Geef één van deze hangers van zilver een persoonlijk tintje door jouw, zijn of de naam van jullie kindje er in te laten graveren. Wat zal hij blij zijn met één van onze hangers met een afbeelding die jij hebt uitgekozen omdat het bij hem past. Het zijn super modieuze zilveren hangers en dragen zeer comfortabel omdat ze niet al te zwaar van gewicht zijn. De hangers hebben een afmeting van 26 x 21 mm en zijn oogverblindend mooi.

Gouden hangers voor de stoere man

Heren sieraden zijn heel erg elegant maar, toch ook heel stoer. Razend populair zijn onze gouden hangers met afbeeldingen en naamgravure. Zoek dé gouden hanger met een afbeelding die jou het meest aanspreekt en laat er door ons de naam van jouw dierbaren in graveren. Op deze manier draag jij jouw geliefde altijd bij je in jouw gouden heren hanger. Gouden heren sieraden staan voor veelzijdigheid en chic. Ben jij die charmante man, die zichzelf wel eens een keertje mag verwennen met één van onze schitterende in het oog springende sieraden? Dan zijn dit de gouden hangers die smaakvol zijn en bij jouw persoonlijkheid passen. Kies een fraaie afbeelding uit, een goeie lengte 14 karaats gouden collier en jouw gouden heren sieraad heeft een rijke uitstraling en is klaar om gedragen te worden. Veel plezier met jouw unieke hanger van goud.