BEDELS MET NAAM

Het is nu echt mogelijk! Iedere dag je eigen unieke bedels of charms dragen met een naam erin gegraveerd! Onze naambedels worden gemaakt van goud of zilver. In de bedels van jouw keuze graveren wij de door jou gekozen naam. Hiermee stel je bijvoorbeeld heel eenvoudig je eigen bedelarmband samen. Vandaag aan je paarse armband, morgen aan de zwarte en overmorgen aan je zilveren of gouden armband. Superhandig, erg trendy en heel blijvend! Met de karabijnhaak aan de charms of bedels maak je de bedels eenvoudig vast aan je eigen armband, of aan een armband die je erbij bestelt. Bedels met naam zijn tijdloos en zeer persoonlijk! Ideaal voor jezelf of om iemand anders mee te verblijden!Je hebt al snel een goed gevulde armband met onze leuke bedels met naam. Wij hebben een grote collectie bedels waarin we je naam graveren, één keer of meerdere keren. Hierdoor kun je jouw eigen goed gevulde armband samenstellen met charms die bij je passen en namen die je graag bij je draagt. Naast de gouden bedels met naam verkopen wij ook zilveren bedels met naam.De bedels zijn in verschillende vormen en afbeeldingen zoals een rondje, hartje, sterretje, klavertje vier en bedels met je favoriete dier of huisdier.

Bedels met naam voor iedereen!

Welke oma of moeder zou er niet blij mee zijn? Bedels met de namen van haar kinderen of kleinkinderen. Je vriendin of vrouw ziet natuurlijk graag jouw naam op de charm staan die je speciaal voor haar hebt laten maken. De bedels zijn bijzonder geschikt om cadeau te geven. Ze zijn een schot in de roos bij iedere gelegenheid en bij iedere vrouw. Een super cadeautip voor een verjaardag, Moederdag, Kerstmis of je eigen belangrijke datum. Heb je er al eens aan gedacht om een bedel met naam te geven als kraamcadeau? Met de naam van de pasgeboren baby erop? Laat deze gebeurtenis vastleggen op één van onze gouden of zilveren bedels met naam.De bedels zijn ook erg leuk om te geven als blijvende herinnering als iemand afscheid neemt, bijvoorbeeld een leerling, juf of collega. Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot je een bedeltje cadeau krijgt, je kunt ook jezelf ermee verwennen! De charms en bedels kun je bevestigen aan een armband die je al hebt. Dit komt door de handige karabijnhaak die aan de charm zit. Wij verkopen ook bijpassende armbanden om je bedels met naam te completeren! Kijk snel naar de diverse variaties!

Kwaliteit van de bedels met naam staat voorop!

Door onze jarenlange ervaring en kennis vervaardigen wij de bedels met naam met de grootste zorg. Onze gouden en zilveren bedels worden hoogglans gepolijst,waardoor deze echt in het oog springen! De techniek van het graveren hebben wij als geen ander onder de knie. Jouw bedels met naam zijn bij ons in goede handen.Over onze kwaliteit valt niet te twisten. Wij gebruiken immers hoogwaardige metalen zoals goud en zilver. De bedels met naam worden of van Sterling zilver (925) dan wel van 14 karaat goud gemaakt! Deze bedels met naam kun je ideaal combineren met andere zilveren of gouden sieraden. Juweliers gebruiken ook deze kwaliteiten voor hun sieraden. De prijzen zijn zeer concurrerend, deze ‘custom made’ bedels maken wij zelf en graveren de naam van jou keuze erin. Wij maken dus geen gebruik van tussenhandel, je koopt je bedels met naam bij de bron en dat scheelt euro’s!

Bedels met naam besteld. Wat nu?

Geduldig wachten is het voornaamste. Uiteraard doen wij alles binnen onze mogelijkheden om de bestelde bedels met naam zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Je mag er van uit gaan dat de zilveren en ons atelier binnen vier dagen klaar heeft. Je bent dan nog alleen afhankelijk van de postbezorger. Hij of zij zal de bedels met naam in een mooi verpakkingsdoosje afgeven. Wanneer de bedels met een cadeautje zijn dan hoef je deze niet meer in te pakken. Dus, wacht niet langer en bestel je zilveren of gouden bedels met naam vandaag nog! Lekker vanuit de luie stoel mooi sieraden kopen. Je zal zeker geen spijt krijgen van onze bedels met naam.