Baby armbanden

Armbanden zijn erg populair; zowel bij mannen als vrouwen. De laatste jaren is ook de baby armband in populariteit toegenomen. Een baby met een mooie armband aan zijn of haar pols wordt als zeer schattig beschouwd.

Een dergelijk baby armband kan met diverse gelegenheden gegeven worden. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, doopfeest of feestdag. De armband wordt gegraveerd met een naam, waardoor het een zeer persoonlijk sieraad wordt.

Baby armband in diverse uitvoeringen

Babyarmbanden zijn een mooie informele vorm van versiering bij baby's. Elke moeder wil dat haar baby er zo schattig mogelijk uitziet. Een baby naam armband is dan een mooie uitkomst. Een baby armbandje met naam is iets persoonlijks en kan lang meegaan.

De armbandjes worden vaak persoonlijk gemaakt door een gravure van de naam van de baby. Bij Names4ever kun je de armband baby personaliseren met een gravure naar keuze. De meeste armbanden kunnen gegraveerd worden met 10 of 12 tekens. Genoeg dus voor een naam. Ook nieuwsgierig naar onze andere baby sieraden? Bekijk dan eens deze pagina.

Safety first bij het baby armbandje met naam

Een baby armband is natuurlijk super schattig en mooi, maar er moet wel rekening gehouden worden met de veiligheid van zo'n naam armbandje baby. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de baby armband geen scherpe randen heeft en stevig kan worden vastgemaakt. Kies eenvoudige ontwerpen die de baby tijdens het slapen of spelen niet irriteren of storen.

Baby's hebben de gewoonte om dingen in hun mond te stoppen. Dit kan ernstig stikgevaar veroorzaken. Zorg er daarom voor dat de baby armband stevig in elkaar zit en geen losse onderdelen bevat. Tevens is het belangrijk dat het armbandje met naam baby geen lood bevat. Lood is erg gevaarlijk als dit in de mond van de baby komt. De baby armbanden van Names4ever zijn vanzelfsprekend allemaal veilig voor baby's en loodvrij.

Zijn je kids al iets ouder en zoek je een kinder sieraad? Ook voor kinderen hebben wij genoeg keuze.

Informatie over de baby armband

Onze baby armbanden zijn verkrijgbaar in drie lengtes: 11 cm, 13 cm en 15 cm.. Dit is inclusief het naamplaatje. De zilveren armbandjes baby bestaan uit 925 Sterling zilver. Zilver is uitermate geschikt om een baby armband van te maken, omdat het duurzaam en kwalitatief is.

Zodra wij jouw bestelling plus betaling ontvangen hebben, gaan wij gelijk aan de slag met jouw baby armband met naam. Kies je voor een versnelde verzending (+ €4,95) dan duurt het circa 4-5 werkdagen alvorens jij je bestelling in huis hebt. Anders duurt het zo'n 8-9 werkdagen. Wil je de baby armband cadeau geven? Geen probleem! Omdat je de baby armband in een mooi sieradendoosje ontvangt, kun je het armbandje met naam baby gelijk cadeau geven.