Assieraden

Assieraden

Assieraden: een dierbare voor altijd dichtbij

Met een assieraad van Names4ever draag je een dierbare voor altijd dichtbij je. In de ashanger kun je een beetje as bewaren van een overleden dierbare. Je kunt niet direct aan het assieraad zien dat er as in zit. Zodoende kun je geheel zelf bepalen of je iemand vertelt dat je een beetje as van iemand met je meedraagt.

Gepersonaliseerde as kettingen van Names4ever

De assieraden van Names4ever zijn bijzonder. Je kunt de as ketting namelijk in zijn geheel laten personaliseren en een naam, geboortedatum, sterfdatum en/of korte persoonlijke tekst op het assieraad laten graveren. Zo geef je een persoonlijke touch aan de ketting met as. Dus kies je favoriete ashangertje, personaliseer je hanger met een persoonlijke tekst en selecteer er een bijpassende ketting bij.

Ashanger in verschillende vormen en maten

Bij Names4ever hebben we een ruime collectie aan assieraden die steeds uitgebreider wordt. Op dit moment hebben we ovale, ronde en hartvormige ashangers. Verder staan op sommige van onze ashangers ook toepasselijke afbeeldingen zoals gevouwen (biddende) handen, een Latijns kruis en een uitsnede van ‘De Schepping van Adam’. Verder hebben we ook ashangers met universele afbeeldingen van huisdieren, zodat diereneigenaars ook hun hond, kat of paard kunnen herdenken. Een ashanger voor een hond, kat en paard zit dus ook in onze collectie. Naast deze ashangers hebben wij ook medaillons, foto kettingen, vingerafdruk sieraden en sieraden met eigen tekst.

De pagina wordt steeds vernieuwd ingeval er nieuwe producten beschikbaar zijn. We maken de kettingen zelf in ons eigen atelier, waardoor we de productie van assieraden zelf in de hand hebben. Ben je dus op zoek naar een assieraad op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met een passende oplossing.

Vullen van assieraden

De assieraden hebben een schroefsluiting die je gemakkelijk met de hand kunt opendraaien en sluiten. Zo wordt het eenvoudig om de ashanger te vullen. Dit kun je zelf doen of je kunt het aan de uitvaartverzorger of het crematorium vragen. Bij het crematorium of aan de uitvaartverzorger kun je vragen of ze wat asresten voor je apart willen houden, omdat je er een assieraad mee wilt vullen. Is een dierbare begraven? Dan kun je wat aarde van het graf in het sieraad doen.

Het vullen van een ashanger in het kort:

  1. Leg een vel papier op een vlakke ondergrond;
  2. draai het schroefdopje van de ashanger los;
  3. pak een trechtertje of vouw een blaadje dubbel;
  4. giet wat as via het trechtertje of het blaadje in het sieraad;
  5. druk het as aan met een tandenstoker;
  6. doe een druppeltje lijm in het binnenste schroefdraad van het sieraad;
  7. draai het dopje in 1 keer goed vast.

Binnen vijf werkdagen je assieraad in huis

Onze kettingen met as worden per stuk gemaakt in ons eigen atelier, zodat we iedere hanger de aandacht kunnen geven die het verdient. Het graveren van de ashanger zit bij de prijs inbegrepen. Heb je nog vragen of een speciaal verzoek? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag! Bestel je sieraden met as vandaag nog en binnen vijf werkdagen kun je de bestelling thuis verwachten. Jouw assieraad wordt geleverd in een mooi sieradendoosje.