ashanger zilver

Ashanger zilver van 925 Sterling zilver

Een ashanger zilver is een bijzonder herdenkingssieraad

Er zijn veel herdenkingssieraden te koop. Een assieraad – zoals een as ketting – is hier een voorbeeld van. De ashanger zilver bij Names4ever is verkrijgbaar in diverse vormen en uitvoeringen en gemaakt van 14 karaat goud of 925 Sterling zilver.

De zilveren ashanger is een populair sieraad dat vaak door nabestaanden van een overleden persoon gedragen wordt. Het zilveren assieraad wordt gedragen aan de zilveren ketting en heeft een kleine ruimte waarin een beetje as van de overledene gestopt kan worden.

Als gekozen wordt voor begraven in plaats van cremeren, wordt er ook wel eens een haarlokje, stukje stof of wat zand van het graf gebruikt voor de ashanger zilver. Hiermee ontstaat voor de drager een mooi sieraad met een bijzondere lading. Je zult het assieraad dragen en koesteren en het herinnert je aan de overleden dierbare.

Groot assortiment zilveren ashangers

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Welke ashanger zilver voor jou geschikt is, is onder andere afhankelijk van je smaak, stijl, wensen en budget. Voor elke wens en elk budget is de ideale ashanger zilver te vinden. Zodoende heb je een bijzonder en waardevol zilveren sieraad waarmee je de overleden persoon kunt herdenken.

De ashanger zilver is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een hart, cirkel of ovaal model. Iedere zilveren ashanger wordt door ons met zorg geselecteerd en is van goede kwaliteit. Hierdoor gaat dit bijzondere sieraad jarenlang mee en blijft het lang mooi. Bekijk onze mooie collectie zilveren herdenkingssieraden en selecteer de ashanger die aan jouw wensen voldoet. Door de as van de overleden persoon erin te verwerken ontstaat een uniek accessoire dat je kunt koesteren en met liefde zult dragen. Naast deze ashangers hebben wij ook medaillons waarin je een mooie foto van een dierbare kunt plaatsen.

Beste kwaliteit 925 Sterling zilver

Onze assieraden worden gemaakt van de beste kwaliteit 925 Sterling zilver. Daarom zijn onze assieraden stevig en beschadigen ze niet snel. Zilver blijft wel een bewerkbaar edelmetaal, waardoor wij jou aanraden ashanger van zilver af en toe te poetsen. Ook geven we je de volgende tips mee om je zilveren as sieraden mooi te houden:

  • Draag de ashanger zilver niet tijdens actieve bezigheden zoals klussen, sporten en schoonmaken. Zo voorkom je krasjes;
  • draag hem niet in de volle zon als je niet wilt dat de hanger verkleurt;
  • doe het assieraad pas om als je klaar bent met het gebruik van parfum en haarlak. Deze middelen kunnen kleine krasjes veroorzaken;
  • let op dat je de ketting afdoet als je schoonmaakmiddelen of zonnebrandcrème gebruikt. Deze middelen kunnen kleine krasjes veroorzaken;
  • bewaar je assieraad van zilver niet in een lade of doosje samen met andere kleine spulletjes. Door het schuiven en schuren van spullen kunnen krasjes ontstaan.

Sieraden met as als bijzonder geschenk

De ashanger zilver is niet alleen een prachtig cadeau voor jezelf, je doet er je naasten ook een groot plezier mee. De ashanger zilver zal de drager steun en houvast geven in de moeilijke tijd die aanbreekt na het verlies van een dierbaar persoon. De zilveren ashanger is naast een prachtig sieraad ook een tastbare herinnering aan de overledene. Het kan helpen bij het verwerken van het verlies. Ook kinderen kunnen veel steun hebben aan deze zilveren assieraad. Hierdoor zullen ook zij dit sieraad met liefde dragen. Zoek je iets anders dan een ashanger? We hebben ook mooie foto kettingen of vingerafdruk kettingen waar je een foto respectievelijk een vingerafdruk in kunt laten plaatsen. Unieker kan bijna niet.

Een zilveren ashanger voor elk budget

Onze webwinkel heeft een ruime collectie urn kettingen, waaronder de zilveren kettingen met een mooie ashanger. Voor elk budget is ashanger zilver verkrijgbaar. Maak je keuze uit de verschillende modellen voor dames, heren en kinderen. Wil je niet dat men direct kan zien dat je een ashanger draagt? Ook dan kunnen wij je helpen. In onze webwinkel vind je diverse zilveren ashangers met as die van zichzelf al heel mooi zijn. Ze zijn niet direct als rouwsieraad te herkennen. Liever een gouden ashanger? Ook deze gouden hangers kun je eenvoudig via de webwinkel bestellen.

Bestel jouw assieraad online: veilig en eenvoudig

Voor iedereen en elk budget vind je hier het perfecte assieraad, wat je smaak en budget ook moge zijn. Maak een keuze uit onze mooie collectie zilveren herdenkingssieraden. Op Names4ever kun je eenvoudig, snel en veilig je bestelling plaatsen. Niet alleen de zilveren assieraden zijn uitstekend van kwaliteit; onze service is dat ook. Je bestelling wordt namelijk binnen vijf werkdagen in een mooi sieradendoosje geleverd.