ashanger goud

Ashanger goud van 14 karaat goud

Een ashanger goud om een dierbare te gedenken

Overweeg je een ashanger goud te kopen om een dierbare te gedenken? Wil je een gedenksieraad hebben waarin je wat as kan doen van een overleden dierbare? Wij helpen je als web juwelier graag de juiste gouden ashanger te kiezen. In onze online collectie vind je veel smaakvolle en originele gouden assieraden in diverse stijlen en vormen. Stuk voor stuk prachtige herinneringssieraden om een bepaald moment of speciale herinnering op jouw eigen manier te gedenken.

Gouden assieraden als tastbare herinnering

Met een ashanger goud houd je de nagedachtenis aan een overleden dierbare levend. Dat kan troostend en rustgevend zijn. Want, je draagt die herinneringssieraden – gevuld met bijvoorbeeld het as van een dierbare – altijd bij je. Wat je ook doet en waar je ook naartoe gaat. Dat maakt assieraden zo speciaal. Overigens kun je er ook voor kiezen de gouden herinneringssieraden te vullen met grond uit het graf als je dierbare is begraven. Je bent volledig vrij in wat je in de fraaie herinneringssieraden doet.

Benieuwd naar ons aanbod gouden assieraden? Of gaat je voorkeur uit naar een zilveren ashanger? Schroom niet en treed binnen in onze juwelenstore. Wij verkopen assieraden en andere herinneringssieraden uitgevoerd in diverse edelmetalen.

Gevarieerde collectie gouden assieraden

Natuurlijk hebben wij in onze juwelenwinkel verschillende assieraden. Want, smaken verschillen. Daarom verkopen wij gouden herinneringssieraden in allerlei uitvoeringen. Zo heb je de keuze uit gouden ovale ashangers, ronde assieraden en hartvormige ashangertjes. Uiteraard zijn al deze herinneringssieraden ook als zilveren assieraden verkrijgbaar en geschikt voor hem en haar.

Verder is het mogelijk om alle gouden herinnerings- en assieraden compleet te maken met bijpassende gouden halskettingen. Deze zijn te koop in diverse lengtes. Kortom, zoek je een ashanger goud? In onze webshop kun je eindeloos shoppen voor mooie gouden assieraden. Naast deze assieraden hebben wij ook medaillons waarin je een mooie foto van een dierbare kunt plaatsen.

Ervaar het gemak van online gouden assieraden kopen

Wil je assieraden shoppen in een reguliere juwelierszaak? Maar staat je hoofd daar nog niet naar nu een dierbare is overleden? Gelukkig kun je thuis op je gemak naar onder andere gouden ashangers, medaillons of andere herinneringssieraden zoeken. In onze shop verkopen wij allerlei assieraden, zowel gouden als zilveren.

Neus rustig rond en vergelijk de verschillende gouden en zilveren herinneringssieraden met elkaar. Je haasten hoeft niet. Gevonden wat je zocht in onze collectie assieraden? Alle gouden en zilveren herinneringssieraden zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Is dat geen fijne gedachte?

Gouden assieraden cadeau geven

Gouden assieraden zijn niet alleen een prachtig geschenk voor jezelf om een dierbare te herinneren. Steeds vaker geven mensen ook gouden herinneringssieraden cadeau aan hun partner of vriend(in) die een dierbare verloren zijn. Herinneringssieraden vormen zo een hart onder de riem en een bron om kracht uit te putten. Surf naar onze webwinkel en verken ons gevarieerde aanbod smaakvolle gouden ashangers en herinneringssieraden.

Zoek je iets anders dan een ashanger goud? We hebben ook mooie foto kettingen of vingerafdruk kettingen waar je een foto respectievelijk een vingerafdruk in kunt laten plaatsen. Unieker kan bijna niet.

Bestel jouw gouden assieraad gemakkelijk en veilig online

Met een gouden sieraad met as is je overleden dierbare altijd dicht bij je. De ketting met as en andere gouden sieraden bestel je veilig en eenvoudig via Names4ever. Voor elke persoon hebben wij de perfecte gouden ketting. Maak je keuze in de webwinkel en bestel vandaag nog. Alle gouden sieraden zijn van uitstekende kwaliteit, evenals onze service. Binnen vijf werkdagen heb je de gouden as ketting in huis en draag je je dierbare voor altijd bij je.