Ashanger

Een ashanger is een van de meest persoonlijke en bijzondere manieren om je overleden dierbare dichtbij je te dragen. In elke ashanger zit een klein beetje ruimte waarin het as van een overleden geliefde veilig en zorgvuldig in opgeborgen kan worden. Wanneer gekozen is voor begraven in plaats van cremeren, kan er ook weleens voor een haarlok, stukje stof of wat zand van het graf gekozen worden. Op deze manier is een ashanger een sieraad met een erg grote emotionele lading, omdat het zo persoonlijk en confronterend is. Tegelijkertijd zorgt een ashanger echter voor een prachtige herinnering en een manier om jouw dierbare écht elke dag bij je te dragen.

Een ashanger van zilver of goud

Bij Names4ever zijn zowel zilveren ashangers als gouden ashangers verkrijgbaar. Zo kun je altijd een ashanger vinden die bij jouw stijl en budget past. Elke ashanger wordt bovendien van een hoge kwaliteit zilver of goud gemaakt. Zo wordt elke zilveren ashanger gemaakt van het hoogste gehalte zilver: 925 Sterling zilver. Onze gouden ashangers zijn stuk voor stuk volledig gemaakt van echt 14-karaat goud. Hiermee zorgen we ervoor dat elke ashanger niet alleen mooi, maar ook erg duurzaam is.

Een aantal tips om je ashanger mooi te houden:

  • Draag je ashanger om krasjes te voorkomen niet tijdens intensieve bezigheden als klussen, sporten en schoonmaken;
  • Draag je ashanger om verkleuring te voorkomen niet in de volle zon;
  • Zorg ervoor dat er geen parfum, haarlak, schoonmaakmiddelen of zonnebrandcrème op je ashanger krijgt. Deze middelen kunnen krasjes veroorzaken;
  • Doe je ashanger om krasjes te voorkomen in een eigen doosje zodat hij niet aan schuurt tegen andere sieraden.

Een ashanger met tekst

Iedere ashanger in ons assortiment kan met naam en datum gegraveerd worden. Een andere tekst is natuurlijk ook altijd mogelijk. De ashangers worden bovendien op de achterkant gegraveerd, zodat de hanger niet meteen opvalt als ashanger als je dat niet wil. Onze zilveren en gouden ashangers zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen, van hartje tot rondje en ovaal. Zo kun je jouw dierbare altijd op jouw manier herdenken. Al onze ashangers kunnen geleverd worden met of zonder zilveren of gouden ketting.

Hoe bestel ik een ashanger?

Jouw persoonlijke ashanger is eenvoudig en veilig te bestellen bij Names4ever. Kies je favoriete hanger en ketting, en vul je gewenste tekst in. Wij zullen de hanger voor u maken en met de grootste zorgvuldigheid en nieuwste technieken graveren. U ontvangt uw ashanger binnen 5 werkdagen in huis, waarna u hier zelf het as van uw geliefde in kunt plaatsen. Al onze ashangers worden in een mooi sieradendoosje geleverd.

Nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of neem een kijkje bij veel gestelde vragen. Heeft u een speciaal verzoek? Ook hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Meer gedenksieraden bij Names4ever

Past een ashanger toch niet helemaal bij je? Geen nood: naast ashangers hebben we bij Names4ever ook veel andere gedenksieraden in ons assortiment. Hieronder een aantal mogelijkheden:

  1. Ring met vingerafdruk
  2. Foto sieraden
  3. Medaillons
  4. Vingerafdruk hangers en kettingen
  5. Sieraden met eigen tekst